Ved første behandling hos Curiscare vil vores behandler altid starte med at teste blodtryk og puls. Mange går rundt med for højt blodtryk som skal behandles af egen læge. Det giver også behandleren en god basisviden om patienten. Vores vision er at forebygge skader og sygdomme frem for at helbrede, men behandling er stadig en stor del af vores daglige virke.

Virksomheden spare penge ved at have sunde medarbejder.

Sygefravær koster årligt de danske virksomheder 46 milliarder kroner. Ved at behandle virksomhedens medarbejdere i tide og med de rigtige sundhedsmæssige tiltag kan man minimerer sygefravær.

Stress er en farlig følgesvend som skal tages meget alvorlig. 

Stress er en folkesygdom som er meget udbredt på de danske arbejdspladser og som skal behandles ved mindste mistanke. Gennem en kort samtale og måling af blodtryk og puls kan man som regel hurtigt finde ud af om patienten er på denne kurs. Det er vigtigt for os, at vi kender medarbejdernes helbredsmæssige tilstand. Hvis behandleren har den mindste mistanke om en stress relateret sygdom henviser vi straks medarbejderen til egen læge. Samtidig lægges der en plan for medarbejderen hos virksomheden angående det videre forløb.

Stress vil for mange mennesker føles som et nederlag over for kollegaerne. Derfor skal man i mange tilfælde lægge en plan som inkluderer alle medarbejderne i afdelingen. Det kan være en større omlægninger af arbejdsprocedure i opstartsfasen for den stressramte.

Fysiske skader.

Der findes mange forskellige arbejdsformer på en virksomhede som alle kan give forskellige typer af skader. Derfor kan det være nødvendig med forskellige typer af behandlere på virksomheden. På de fleste større virksomheder vil det altid være en fysioterapeut som tilser medarbejder først. Herefter bliver der lagt en plan for det videre forløb.

Fysioterapeuten kan også være behjælpelig med at tilse medarbejderens arbejdsplads for at sikre arbejdsprocessen forgår optimalt. Fysioterapeuten kan også lave en opmåling af arbejdspladsen når medarbejderen skal have skærmbriller.

Vi lægger stor vægt på medarbejdernes anonymitet. Ved vores første møde med virksomhedens ansatte udfylder medarbejderne et skema, som vi fremadrettet bruger til planlægning af behandling og opfølgning. Vi vil gerne sikre os, at medarbejderne oplyser os om alle de sundhedsmæssige udfordringer, de døjer med. Disse oplysninger er fortrolige og vil blive gemt krypteret.

Vores tilbud til den enkelte kunde tager altid hensyn til den daglige drift og virksomhedens økonomi.

Kontakt os for yderligere spørgsmål HER