Curiscare har udviklet et unikt sundheds program for mindre virksomheder. Programmet er sammensat på en sådan måde at udgifterne til behandlingen holdes nede.

Vores program er en kombination af veluddannet behandlere som passer til den opgave virksomheden ønsker og nogle produkter som er så effektive at de kan bruges af virksomhedens egne medarbejder efter en kort introduktion.

Når det drejer om mindre virksomheder så anbefaler vi at virksomheden finde en medarbejder som har interesse i helse og sundhed. Denne medarbejder uddannes så til at benytte disse produkter og så er virksomheden selvkørende. Der selvfølgelig være tilknyttet en eller flere behandler til virksomheden.

Vi vil præsentere denne behandlingsmetode ved første møde. Virksomheden bliver derefter registret hos leverandøren som sælger disse produkter og køber ind til engrospris og efter behov.

Efter behov kan virksomheden benytte vores netværk af lokale behandler som findes her. Når du er på hjemmesiden vælger du kommuner og finder din egen kommune