Har man en større virksomhed med mange hundred ansatte er vores erfaring at virksomheden bør have flere forskellige typer af behandlere på egen adresse. De fleste større virksomheder har bygge et lokale som er indrettet som behandlerrum.


Stort netværk af behandlere.

Curiscare har et stort netværk af behandler af alle typer. Når et virksomhed henvender sig til os sammensætter vi et team af behandler som passer til den enkelte virksomhed. Der bliver lavet en vagtplan så de forskellige behandlertyper kommer på forskellige tidspunkter. Virksomhedens ansatte kan så bestille tid til behandling når det passer bedst ind i deres og virksomheden drift, derved spare den ansatte og virksomheden transporttid.

Det handler om at forebygge skader og sygdom.

Mange virksomheder har set ideen i at investerer i programmer som sikre deres medarbejders helbred og velære. Hos Curiscare har vi opbygge flere forskellige metoder til at holde virksomhedens medarbejder i topform. Et eks. kunne være at virksomhedens fysioterapeut laver små hold som med fysioterapeuten hjælp så træner flere gange om ugen. Det kunne også være specielle øvelse som laves på arbejdspladsen.

Store besparelser og bedre arbejdsplads.

På en stor virksomhed kan der spares mange penge hver år hvis man tager sig godt af sine medarbejder. Hos Curiscare starter vi normalt med at virksomheden laver en kontrakt med en tre måneders prøveperiode, så kan virksomheden måle på resultaterne og beslutte om ordning skal fortsætte.